Zlatne medalje Miloša i Nebojše

U nedelju 7. maja 2017. godine održano je Prvenstvo Srbije u atletici za osobe sa invaliditetom. Na takmičenju su nastupili i predstavnici Atletskog kluba “Pora” iz Užica. Oni su opravdali očekivanje javnosti i osvojili su pet medalja.

Prvo mesto i zlatnu medalju osvojili su Miloš Zarić u bacanju koplja i Nebojša Đurić u bacanju kugle. Drug mesto i srebrnu medalju osvojili su Miloš Zarić u bacanju koplja i Nebojša Đurić u bacanju diska. Treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Milan Srdić u bacanju koplja.

Olivera Bajs i Nikola Radovanović, treneri takmičara AK “Pora” bili su složni i nisu preterano hvalili svoje pulene: – Mislim da su moji atletičari napravili dobar rezultat na ovom prvenstvu. Uvek može bolje, ali zadovoljna sam rezultatima koji su postigli. Nadam se da ćemo i u nastavku takmičenja nastaviti sa ovako dobrim rezultatima. Naravno, nemam  ništa protiv ni da budu bolji. – kazala je Olivera.

Sledeće takmičenje užičkih paraatletičara je u Hrvatskoj gde se  od 26. do 28. maja ove godine održavaju kvalifikacije za Prvenstvo sveta. Prvenstvo sveta odraže se u Londonu tokom jula meseca ove godine.

 

Noćni Orao

Top