Zlato za Uroša Lukića

U organizaciji Plivačkog saveza Centralne Srbije u Kraljevu je održano takmičenje za mlađe kategorije, odnosno devojčice i dečake rođene 2007. godine i mlađe u kategorijama 50 metara slobodno, leđno, delfin, prsno i 4×50 metara slobodno. Na takmičenju je učestvovala 21 ekipa, a jedna od njih je i Plivački klub “Ajkule sa Đetinje” iz Užica. 

 

 

U konkurenciji najmlađih u leđnom stilu prvo mesto i zlatnu medalju osvojio je Uroš Lukić, a šesti je bio Vladimir Marjanović. U kraul stilu Uroš Lukić zauzeo je četvrto, Lazar Lučić šesto, Dimitije Mandić osmo a Vladimir Marjanović 12. mesto. Mladi plivači takmičili su se i u delfin stilu, a u svojim kategorijama peta mesta osvojili su Dimitrije Mandić i Lazar Lučić. U poslednjoj kategoriji koja se plivala u Kraljevu na 50 metara prsno 12. poziciju osvojio je Vladimiri Marjanović. Nakon pojedinačnih takmičenja održano je takmičenje u u štafetama. U štafeti 4×50 metara u kraul stilu mladi Užičani u sastavu Uroš Lukić, Lazar Lučić, Dimitrije Mandić i Vladimir Marjanović zauzela je četvrto mesto.

 

 

 

 

– S obzirom da je intenzitet treninga tokom leta bio smanjen ovo su odlični rezultati za moje takmičare. Ovo je tek početak sezone a očekujem da ćemo tokom narednih meseci kada pojačamo obim treninga imati još bolje rezultate. Zadovoljan sam onim što su postigli moji takmičari. Uvek može bolje i trudićemo se da budemo sve bolji i bolji. –  rekao je trener Bojan Blagojević.

 

 

 

Trener Plivačkog kluba “Ajkule sa Đetinje” Bojan Blagojević

Top