Markes, Rosi i Djoković

“Markes, Rosi, Djoković… Ko će biti najomiljeniji u Argentini?” Ovako je pisalo na sajtu “Eurosporta” pred početak trke motorista za svetski Gran pri u najjačoj kategoriji. Istinitost napisanog možete proveriti. Prekopirajte link https://translate.google.rs/translate?hl=sr-Latn&sl=fr&u=https://www.eurosport.fr/auto-moto/&prev=search na Gugl i pojaviće se vest.

Zorica pred odlazak u Argentinu

Kad su došle u Argentinu, tačnije Rozario, na Gran pri, kao prave Srpskinje Zorica Irić Djoković i njen menadžerski tim u kom su Milena Filipović i Slavica Vuletić, otišle su malo da se opuste u jednu lepu kafanicu. Toliko im se dopalo da su, na predlog šefice Slavice Vuletić odustale od Zoričinog nastupa. 

Zorica Đoković i njen tim

 

I pored nedolaska na stazu njene navijačice (obožavateljke) i navijači (obožavaoci) nisu joj zamerili. Koliko je Zorica omiljena u Argentini dokaz je i fotografija na kojoj možete videti njene ljubimce kako kampuju došavši u grad četiri dana ranije samo kako bi nju videli.

Zoričini obožavatelji u dalekoj Argentini

Pri kraju boravka u Argentini na molbu njenih navijača i navijačica Zorica je iz dozvolu njene menadžerke Slavice izašla iz kafane da zadovolji želje njenih obožavatelja i obožavateljki. Pošto je se slikala sa nekoliko hiljada njenih pristalica ne možemo okačiti ni jednu fortografiju kako se njeni mladi navijači ne bi ljutili ako ih izostavimo. Videćete samo fotografiju gde ona izlazi iz prelepe kafane u kojoj je sedela sa svojim timom.

Zorica Đoković – Irić ide ka svojim pristalicama

Završivi ovaj tekst malo se opustio i potpisnik ovih redova Falkon Doganžija u skladu sa prirodnom okolinom.

 

Falkon Dogandžija

 

Top