Neca menja Ćosa

Nakon četiri kola Zapadno – Moravske lige fudbaleri Jedinstvo Puteva su poslednji na tabeli sa -2 boda (Ligu su počeli sa dva oduzeta boda). Ni jedan osvojen bod nakon četiri kola razlog je što je trener Goran Ćosić podneo ostavku. Upravni odbor Fudbalskog kluba “Jedinstvo Putevi” na njegovo mesto postavio je Užičanina Nebojšu Panovića. Da bi on mogao biti dobar izbor potvrđuju i njegovi rezultati u dosadašnjem radu. Sa generacijom dečaka Fudbalskog kluba “Sloboda” rođenih 1987. godine osvojio je prvo mesto u Omladinskoj ligi Zapadne Srbije i izborio je plasman u Omladinsku ligu Srbije (I ligu). Svoje znanje pokazao je i na terenima malog fudbala kada je 2006. godine kao trener-igrač ušao sa Klubom malog fudbala “Bajina Bašta” u Prvu ligu Državne Zajednice Srbije i Crne Gore.

Trener Nebojša Panović: Očekuje nas mukotrpan rad. Imam mnogo mladu i perspektivnu ekipu. Nećemo moći da napravimo odmah dobar rezultat ali mislim da će za šest meseci do godinu dana sve doći na svoje mesto. Očekujem da izborimo opstanak u ligi. Da ne očekujem ne bih preuzimao ekipu.

Predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Jedinstvo Putevi Ivan Karapetrović: Trener Goran Ćosić nije imao sreće jer smo kasno kompletirali ekipu. Nije stigao da je uigra. Očekujem da novi rtrener malo trgne ekipu. Ne očekujem neke velike rezultati. Očekivanja su da se tim konsoliduje i izbori opstanak u Ligi. Poželeo bih sreću igračima i treneru u zajedničkom radu.

 

Top