Dođite u Veliki park

Sredinom juna, tačnije od 12. do 24. juna ove, 2017. godine održaće se tradicionalni, šesti po redu memorijalni turnir malog fudbala koji u čast Dragana Simića Sime organizuju njegovi sinovi Aleksa i Veljko sa majkom Oliverom i Draganovim bratom Dragoslavom Simićem Kiškom. Turnir će se igrati po grupama, a izvlačenje grupa biće obavljeno u prostorijama Gradskog stadiona, koje će biti održano 10. juna sa početkom u 19 sati. Prijavljivanje ekipa je do 9. juna u 21 sat, a kotizacija je 3.000 dinara po ekipi. Utakmice će se igrati uveče sa početkom od 19 sati na betonskom terenu u Velikom parku.

 

 

Jedan od organizatora Veljko Simić je rekao: – Broj ekipa je ograničen i zato, u ime organizatora, pozivam ekipe da se što pre prijave. Takođe pozivam moje sugrađane da u što većem broju dođu u Veliki park kako bi gledali lep i dobar fudbal. Dodao bih da su obezbeđene vredne nagrade za najbolje ekipe i pojedince turnira. – zaključio je predsednik Organizacionog odbora Veljko Simić.

I potpisnik ovih redova poziva sugrađane da dođu na turnir kako bi gledali lep fudbal i odali čast našem sugrađaninu, drugu, prijatelju, ocu i bratu Simi.

 

Noćni Orao

Top